The Scrapped Owl

The Scrapped Owl

diumenge, 9 de juny de 2013

Fi de curs /Fin de curso

S'apropa la fi de curs i ja hi tornem a ser amb la tradició de fer un regalet a la profe. Personalment crec que tots ens mereixem un detallet, no només els mestres, però como que la Elsa li volia escrapejar alguna cosa a la profe doncs vam decidir que li faria un petit organitzador d'escriptori.

Se acerca el fin de curso y ya volvemos con la tradición de hacer un regalito a la maestra. Personalmente creo que todos nos merecemos un regalito, no solo los profes, pero como Elsa queria escrapear algo para la profe pues decidimos hacerle un pequeño organizador de escritorio.

Es tracta d'una calaix amb un suport vertical que hem aprofitat per incorporar la pissarra on escriure la dedicatòria i a la base hem adherit un porta notes tipus post-it decorat amb brillants, papallona i nom de la profe.

Se trata de un cajón con un soporte vertical que hemos aprovechado para incorporar la pizarra donde escribir la dedicatoria y en la base hemos colocado un porta notas tipo post-it decorado con brillantes, una mariposa y el nombre de la profesora.
La solapa superior s'obre i mostra a la part interior una altra pissarra amb una nova dedicatòria. La pissarra està feta amb cartolina negra i la nota està escrita amb bolígraf de gel blanc que simula l'escriptura amb guix escolar.

La solapa superior se abre y en la parte interior hay otra pizarra con otra dedicatoria. La pizarra está hecha con cartulina negra y la nota está escrita con bolígrafo de gel blanco simulando una tiza.Ah! I també li hem fet un punt de llibre cantoner a joc amb la seva incial.

Ah ! Y también le hemos hecho un marca páginas esquinero a juego con su incial.


Desitjem li agradi força
A reveure!

Esperamos le guste.
¡Hasta pronto!

1 comentari: