The Scrapped Owl

The Scrapped Owl

dijous, 20 de juny de 2013

Mix media lay out

Avui us presento el meu primer lay out confeccionat amb tècniques mix media. El vaig realitzar durant un taller d'introducció. Tot i que el resultat final m'agrada força, les tècniques no em convencen tant, més que res  perquè es tracta d'una tècnica que treballa molts tipus de tintes amb vaporitzador i pastes de modelatge que requereixen el seu temps de preparació , assecat i sobretot disposar d'un espai habilitat per a aquests usos i que jo no disposo, ja que s'ha de "guarrejar" bastant amb les tintes.


Hoy os presento mi primer lay out realizado utilizando técnicas de mix media. Lo confeccioné durante un taller de introducción .Aunque el resultado final me gusta bastante, la técnica no me convence tanto, no por el resultado en si sino porque se trata de utilizar diversos tipos de tintas en spray y pastas de modelar que requieren su  tiempo de preparación , secado y sobre todo, disponer de un espacio de trabajo casi exclusivo para ello y que yo no dispongo. Més detalls:
Más detalles:

A la propera entrada un enssenyaré un lay out 100% scrap.
En la próxima entrada os mostraré un lay out 100% scrap.

Silvia

1 comentari:

  1. Es una passada la tècnica però m’agraden molt més els altres projectes, potser per la senzillesa de la composició dels materials o potser per que aparenten un aspecte menys recarregat. M’agraden mes les coses clàssiques i que mostren el seu aspecte de treball manual, potser aquesta tècnica no ho aparenta tant. De tota manera la composició en si és molt original.

    ResponElimina